My Writings. My Thoughts.

>

Xploring social cognitive pathways to psychopathology studies with Klinefelter. ( Externe links )

// april 9th, 2018 // Comments Off on Xploring social cognitive pathways to psychopathology studies with Klinefelter. ( Externe links ) // Geen categorie // Geen categorie

Proefschrift van Sophie van Rijn 24 mei 2007, er was iemand hier niet blij mee. En veroorzaakte veel onrust in Nederland. Ik was toen voorzitter af, maar deed nog wel de PR voor de vereniging. Ik heb toen het bestuur geattendeerd dat deze meneer de vereniging schaadde maar ook de medische wereld. Men besloot deze man te royeren. Een wijs besluit, alleen had het voor mij nare gevolgen. Ik werd daarna een een jaar gestalkt en bedreigd, mijn vrouw ontkwam ook niet aan deze gefrustreerde man, ik noem hem Manke Nelis. Het was een naar en vervelend jaar, na dit jaar draaide ik door. Wordt vervolgd !

Stalking en bedreiging 2008.

// maart 9th, 2018 // Comments Off on Stalking en bedreiging 2008. // Geen categorie // Geen categorie

( 2008 – 2012 ) 4 zware jaren door stalking en bedreiging door Manke Nelis en zijn kompanen.

Binnenkort dit verhaal op mijn web-site

Ervaring verhaal over Testosteron en Hielke de Wolf

// augustus 19th, 2016 // Comments Off on Ervaring verhaal over Testosteron en Hielke de Wolf // Geen categorie // Geen categorie

Als u het verhaal goed wil lezen, begin dan bij het start punt older entries. ( 2 pagina terug ) Wel zo fijn om het helemaal te kunnen lezen. Had afgelopen week weer eens last van de mannelijke ongesteldheid. In het begin heel ge-irriteerd, driftig, acne, rood hoofd, opvliegers. Geil ! maar gelukkig te hendelen. Hier moet je dan de rest van je leven mee leven. En dan zeggen ze, joh dat wendt toch wel. Nou nee hoor, echt niet. Door mijn botte opmerkingen en driftbuien, oorlog in mijn prive leven. Nu gaat het gelukkig weer wat beter. Een partner van een man met Klinefelter moet goed in haar of hem zijn schoenen staan.

Testosteron maakt meer kapot dan je lief is !!!

// augustus 15th, 2016 // Comments Off on Testosteron maakt meer kapot dan je lief is !!! // Geen categorie // Geen categorie

Money for nothing – Dire Straits

// augustus 15th, 2016 // Comments Off on Money for nothing – Dire Straits // Geen categorie // Geen categorie

Mijn verhaal is heftig, en niet bedoelt voor 0 – 18 jaar en hun ouders

// augustus 1st, 2016 // Comments Off on Mijn verhaal is heftig, en niet bedoelt voor 0 – 18 jaar en hun ouders // Geen categorie // Geen categorie

Diagnose gesteld bij volwassen mannen met Klinefelter, die behandeld worden met testosteron. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal, het één nog erger of misschien niet zo erg. Het is hoe het lichaam reageert op de testosteron. Ouders verwijs ik naar TRIXY expertisecentrum in Leiden of kijk bij de Cyberpoli, hier kun je je vragen stellen en ervaring verhalen delen. En laat je goed informeren over testosteron medicatie, de middelen Andriol en Sustanon niet doen alsjeblief, teveel pieken en dalen. De middelen Androgel, Nebido en Tostran zijn veel humaner en normale waardes.

1994 – 2003 Koninklijke Marine walplaatsing.

// juli 31st, 2016 // Comments Off on 1994 – 2003 Koninklijke Marine walplaatsing. // Geen categorie // Geen categorie

In 1994 kwamen wij terug van Curacao, na een mooi avontuur en een cruise gemaakt. De 3 jaren hebben mij wel getekend tot een wat sombere man. Na de aanvaring met Sustanon250mg en de Andriol. Ik werd geplaatst in Den Helder Fort Erfprins, opleiding vak korporaal. Hierna werd het Doorn bij de mariniers. Weer eens wat anders dan de vloot. Hier werd je respect voor een ander bij gebracht. Moest ook 2 x mee naar Noorwegen – 38 graden, koken op de veldkeuken ijspegels aan je neus. Ik heb genoten van dit gebeuren. Mocht ook 2 x de 4 daagse begeleiden als ondersteunend kok/bottelier, maar daar ging het weer mis de jeukallergie zette op en kwam terecht in het marine hospitaal in Utrecht, waar ze het gewoon weg niet wisten wat te doen met mij. Frustrerend hoor. Ik kreeg ook door dat ik gewoon weg niet mee kon komen op oefeningen in het veld. Tillen is zowiezo niet mijn ding. Heb al een probleem met een krat bier. Vroeg overplaatsing aan, en kwam terecht in Vlissingen marinebasis. Waar op dat moment de VAE haar intrede deed. Zij hadden een oorlog bodem gekocht, en het personeel kreeg in Nederland opleiding. Ik werd de restaurant manager van de kazerne zelf, leuke tijd was dat. Na 2 jaar kwam ik terecht in Rotterdam opleiding kamp mariniers, kreeg de toko. Na een jaar kwamen mijn ogen in het geding, de glaucoom werd erger. Werd over geplaatst naar jaja SMD, kreeg laser behandeling in het AMC. Ging zoals gebruikelijk door het lint. De zoveelste psycholoog met dit keer een medisch psychiater die mij op Seroxat zette 2 jaar lang. Dit samen met testosteron. Snappen ??? Afijn kwam daarna terecht op vliegkamp Valkenburg bij Leiden, daar ging het mis met mijn knieen en de pees ontstekingen kwamen met regelmaat terug. Er werd besloten om mij te gaan afkeuren. Kwam wederom terecht op SMD. Inmiddels speelde er iets bij de marine, ongeveer 600 man hadden een brief gehad waarin stond of we vrijwillig verplicht de dienst wilden verlaten, met behoud van uitkering en geen sollicitatie plicht. Laat ik nou ook in die groep zitten. Heb het gedaan dus geen WAO. Maar wel verder kunnen. In 2004 werd ik voorzitter Nederlandse Klinefelter Vereniging ( NKV )

80 % volwassen mannen Klinefelter in de WAO.

// juli 31st, 2016 // Comments Off on 80 % volwassen mannen Klinefelter in de WAO. // Geen categorie // Geen categorie

Veel, helaas. Oorzaak testosteron medicatie, een overkill aan spirit waar het lichaam niet tegen kan. Lichamelijk en psychisch niet. Sommigen van ons hebben een vorm van autisme, dat lieten we al zien in onze jeugdjaren. Niemand die het begreep, nu nog steeds niet. Wij zijn kort door de bocht, schromen niet om te zeggen waar het om gaat. Wat niet begrepen wordt door ouder, partner en baas. Dat levert spanningen op. Velen zijn hier het dupe van geworden. Ik ook alleen had een baan bij de Marine en dat was mijn redding. Het was pompen of verzuipen, leven in twee identiteiten. Liegen en bedriegen. Maar het werd er niet makkelijker van. Met de jaren ging het slechter, grotendeels lichamelijk. Spanningen in huis waren groot aanwezig, driftbuien woede uitbarstingen. Mijn vrouw heeft het allemaal geslikt. Petje af.

Vermoeidheid was ook een kenmerk die te weer leiden is naar de testosteron. Ik zag ze vallen vooral vrachtwagen chauffeurs, die hun aandacht op de weg moeten houden. De 20 % die wel een baan hebben banen zoals, hovenier, zelfstandig kok, buro baan op zichzelf rustige baantjes waarbij jezelf het tempo bij houdt. Ben benieuwd hoe onze toekomst eruit gaat zien, als we passende hulp verlening krijgen en medicatie op maat. Want er worden nog dagelijks jongens met Klinefelter geboren 1 – op de 450.

Roy Orbinson Crying

// juli 28th, 2016 // Comments Off on Roy Orbinson Crying // Geen categorie // Geen categorie