Wist niet dat me dit zo aangrijpt !!!

// juli 17th, 2016 // Geen categorie

Ik dacht dat ik het een beetje kon loslaten, niet dus. Slaap problemen. Mijn hersens op volle toeren. Maar goed doorgaan om te laten zien aan vooral de medische wereld de onkunde de slechte begeleiding en vooral niet willen horen wat wij zeggen. En de enkelen die het wel horen, daar niets meedoen. Ben nu 60 jaar, mijn redding ik kwam in contact met Andreas Meisner androloog/uroloog van het AMC, ik heb nooit geweten dat een uroloog nauw betrokken is bij chromosale aandoeningen. Wist wel wat een androloog was. Voorbeeldje Weber, helaas overleden. Fertiliteit bij Klinefelter, nooit geweten. Andreas is mij aan het begeleiden met medicatie op maat. Want dat liep al jaren niet lekker. Zit nu op 3 pufjes Tostran per dag, bloedspiegel 18 soms 22. Ik voel me er wel bij. We wisselden informatie, zijn mond viel open van mijn verhaal schrok daarvan. Ik daarentegen schrok van de kennis van deze man mbt Klinefelter, was gelijk jaloers op mannen met Klinefelter die bij hem lopen. En we delen een groot ding. De medicatie Andriol en Sustanon, deze middelen maken ons kapot. En het rare en nare van het verhaal, dat er nog steeds kinderartsen internisten endocrinologen dit voorschrijven aan Klinefelters, terwijl zij weten wat dit veroorzaakt. Triest. De zorg verzekeraar interesseert het niet, ook zo iets ! In tal van landen worden deze middelen geweerd, maar wij dat koppige Nederland gaan gewoon door met onze eigen mensen pijn te te doen en te kwetsen. Nederland en Schippers ten voeten uit. Probeer al jaren naar buiten te brengen, dat er humanere middelen zijn Androgel, Nebido en Tostran. Maar ja wie ben ik. Ik verdiep me al jaren in onze aandoening, wat geen ziekte is. Weet meer dan menig ander. Tip; het boek de Hormoonfabriek. Duidelijk maar ook triest, kruip in het lichaam van Klinefelter en lees het verhaal. En leg het dan naast mijn verhaal, als ik ga vertellen over Sustanon.

Comments are closed.