Sustanon250mg destijds gemaakt van stierenballen

// juli 18th, 2016 // Geen categorie

Veel, veel mensen hebben geen idee wat er in ons omgaat. Komt door schaamte, en wist u dat deze warmte een hel kan zijn voor de meesten van ons.
Het is overleven, Sustanon250mg destijds gemaakt uit stierenballen maakte veel kapot en nu nog !!! Momenteel bestaat het uit 4 verschillende soorten synthetische testosteron. Te weten phenylpropionate 60 mg, decanoate 100mg, ocaproate 60 mg en propionate 30mg. De testosteron was zo zwaar gewoon niet te vatten voor buitenstaanders. Het was voor menig lichaam een overdosis. Op de lot-genoot dagen kwamen we elkaar tegen, en er ging bij wijze van spreken de balk op de deur en de deur op slot. Ik begreep dat niet, maar kwam daar gauw achter. Toen ik zelf de injectie kreeg.

Binnenkort ga ik het in mijn verhaal lijn zetten, nu stop ik. last van opvliegers.

Comments are closed.