Hormonen de warmte en de arts-seksuoloog

// juli 26th, 2016 // Geen categorie

Tjonge, de warmte speelt mij tegen om verder te schrijven. Wordt met de dag geiler, en heb slaap problemen. En geil zijn is niet meer zo erg als het was. Het ging nergens over, maar een vrouw is om de 4 weken ongesteld. Wij ook alleen in een andere vorm. Je voelt het aankomen eerst niet had het niet door, maar prikkelbaar tot woedeaanvallen, acne, rood hoofd en de vele opvliegers. Ben blij dat ik contact heb gezocht met Rik Lunsen arts seksuoloog van het AMC, ik zag hem op TV bij Late night het ging over hormonen. De eerste keer kwam alle frustratie eruit van al die jaren ploeteren de onmacht de pijn, het onbegrip. Zat te janken als een klein kind. Hij gaf me een pilletje, die ondanks alles nare bijwerkingen had, het zal ook niet. Na een klein jaar was ik deze vervelende hormonen chaos kwijt, wil niet zeggen dat de geilheid weg is. Maar het is beduidend minder. Dank je wel Rik,waar was je toen de ellende begon, dat zelfde geldt voor Andreas Meisner, androloog/uroloog die me op het goede spoor heeft gezet wat betreft de hormonen. Maar is nog veel te doen, ik vertel mijn eigen verhaal, maar dit treft mij niet alleen. Deze jongens/mannen die ten prooi vielen aan Andriol en Sustanon250mg hebben het ook. Ik ben me nu aan voorbereiden over Sustanon250mg, Curacao en Hielke, dat was geen pret weet het nog als de dag van gisteren. Maar ik moet het schrijven, om een voorbeeld te zijn. Om hulpverleners, artsen, psychologen etc wakker te schudden wat er gebeurt met ons.

Comments are closed.