Lot genoot dag dit keer in Houten

// juli 27th, 2016 // Geen categorie

Houten was de plek waar het NKV zich verschool, in een kerk liever gezegd achter de kerk. In een duistere ruimte als je daar kwam de eerste keer kwam kreeg je een naar gevoel van binnen. Toen ik daar kwam na mijn west plaatsing van 3 jaar op Curacao, en inmiddels was bloot gesteld aan de Sustanon250mg en daarna de Andriol. Heb ik mij aangemeld als lid. Want er was in Nederland niets op dit gebied. Kreeg allereerst al de opmerking dat ik geen Klinefelter kon zijn. Omdat ik bij de Koninklijke Marine zat. Klopt wij worden niet aangenomen bij defensie. Tja, ik had de mazzel dat dat engeltje toen al aanwezig, die mij begeleid door mijn hele leven heen. De keuring was met 64 man, er werden daar 3 van aangenomen, waar onder ik. Maar goed, ik kon eindelijk met ze mee praten over de kommer en de kwel. En ging na afloop met een kut gevoel naar huis. Toen ik voorzitter was heb ik dit gelijk verandert, ben nu daar al 8 jaar weg. En jawel het is zoals het was, in de kerk. Schiet niet op met die mensen. En zich verbazen dat ze maar 380 leden hebben in al die 25 jaar. Op zeker moment kwam daar een moeder aan met haar zoon van 17 jaar. Hij werd in de groep gezet, hij wist niets en zijn moeder had hem niet vertelt dat hij onvruchtbaar was. Het jochie was in shock, snap ik. Daarna hebben we hem nooit meer gezien. Het is de taak van een vereniging om dit beter te begeleiden, en een waarschuwing aan hulpverleners om dit te beseffen. Deze week ga ik beginnen met mijn verhaal op Curacao, het is niet meer zo warm, mijn mannelijke ongesteldheid is bijna weg. Dus het wordt tijd voor het vervolg.

Comments are closed.