Curacao, Sustanon250mg en Hielke

// juli 28th, 2016 // Geen categorie

In april 1992 vertrokken wij vanaf Schiphol naar Curacao, vol goede moed en zin in het avontuur. Mijn werk terrein werd Marine Basis Parera, wij gingen wonen op Kaya Oncidium, een nieuwe wijk aan de andere kant van het eiland. Het was een pracht dat huis zeg maar villa, gelijkvloers grote woonkamer aansluitend keuken, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers. Met daarom heen een gigantische tuin/sahara. De wijk had nog geen lantaarnpalen of telefoon verbinding. Daarvoor moesten we naar Willemstad. En briefwisselingen mijn vrouw schreef wat af. Het eerste dat we kochten waren airco s
voor in de slaapkamer, de temperatuur was 36 graden constant de hele dag, gelukkig was er wind. De eerste maanden had ik nog niet zoveel last van de testosteron, wel een enorme boost prikkelbaar en de mannelijke ongesteldheid. Ik werd geprikt in de ziekenboeg van Parera door steeds verschillende ziekenverplegers, dat was niet fijn. Was natuurlijk een schitterend proefpersoon voor ze. Prik je verkeerd dan zit je niet lekker hoor op een stoel, spuit je het er te snel in, ook niet fijn. Op een gegeven moment deden wij boodschappen in het Suiker tuintje, grootste supermarket op het eiland.
Mijn vrouw was mij op een gegeven moment kwijt. We liepen daar natuurlijk in een korte broek. Er verscheen zonder aanleiding, zonder lekker wijf mijn pikkie, die groeide en groeide het deed gewoon zeer, zo groot zo dik niet te bevatten voor buitenstaanders, ik liep daar te janken en stond bij de diepvriezers om te proberen dat hij kleiner zou worden. Mijn vrouw was ontzet. Dit zou nog wat vaker gaan gebeuren, ik ging door het lint. Woest.
Op de ziekenboeg met hun handen in het haar. Inmiddels had ik een brief gehad van Cees de oprichter van het NKV, goede man wist wat mij overkwam. Hij meldde dat er een capsule op de markt kwam, Andriol. Ik werd door verwezen naar de internist op het eiland. Die schrok zich rot, maar had nog nooit van Klinefelter gehoord. We zitten nu in 2016 en er zijn nog velen die niet op de hoogte zijn van deze aandoening. In ieder geval schreef hij mij Andriol voor, moest maar beginnen met 1 capsule op de dag. Voel je hem aankomen. Van topsporter en sex maniak, verandert in een ouwe lul in 3 maanden tijd. Toen ging ik zelf maar voor doktertje spelen, wat ik heden ten dage nog steeds doe. Zette me op 3 capsules per dag. Dat ging. Toen ik terugkwam in Nederland zette de endocrinoloog mij op 3 morgens en 2 avonds. Maar ook dit hormoon viel niet goed, uiteindelijk ben ik door dit medicijn lactose intolerant geworden, anderen hadden lever problemen en geel zucht. We zochten verder, pleister op het lichaam vond dat helemaal niets, pleister op de balzak, eindelijk iets goeds. Ik moest de pleister kleiner knippen mijn balzak was te klein. Wilde ik sex, dan moest ie eraf moest me douchen en had toen geen zin meer. De fabrikant haalde dit van de markt. Jammer. Androgel/geil de gel, 2 jaar gebruikt viel 8 kilo af. Niet gek trok me 8 tot 10x af per dag. Striant, capsule op je bovenste hoektand. waardeloos slikte het door. Na 3 maanden stond mijn bloed spiegel onder de magische grens van 7. En wat zegt dat, jawel suikerziekte. Ik denk nee he, en ging terug naar de Andriol. Kwam op een nette score te staan van 28 maar daar viel mee te leven, alhoewel als ik tussen 18 en 22 zit veel beter is. Zit nu vanaf 2008 op de Tostran gel uit een doseerpompje, afgelopen jaar kwam ik in het het AMC terecht bij androloog/uroloog Andreas Meisner die begeleidde mij en ik zit nu op 3 pompjes per dag. Toppie, alleen de nare bij verschijnselen zijn nooit weg gegaan. En daar moet je dus mee dealen. Het laatste wat dit veroorzaakt is impotentie. Dan krijg je te horen van de ” experts ” dat hoort bij je leeftijd. Nou sorry ik geloof niet meer in sprookjes, heb mij meer verdiept in deze aandoening en moet eerlijk zeggen weet meer dan menig ander. En daar laat ik het bij. Ben nu 60, de Wolven kunnen 100 worden dat wil ik ook graag samen met mijn vrouw.

Comments are closed.