1994 – 2003 Koninklijke Marine walplaatsing.

// juli 31st, 2016 // Geen categorie

In 1994 kwamen wij terug van Curacao, na een mooi avontuur en een cruise gemaakt. De 3 jaren hebben mij wel getekend tot een wat sombere man. Na de aanvaring met Sustanon250mg en de Andriol. Ik werd geplaatst in Den Helder Fort Erfprins, opleiding vak korporaal. Hierna werd het Doorn bij de mariniers. Weer eens wat anders dan de vloot. Hier werd je respect voor een ander bij gebracht. Moest ook 2 x mee naar Noorwegen – 38 graden, koken op de veldkeuken ijspegels aan je neus. Ik heb genoten van dit gebeuren. Mocht ook 2 x de 4 daagse begeleiden als ondersteunend kok/bottelier, maar daar ging het weer mis de jeukallergie zette op en kwam terecht in het marine hospitaal in Utrecht, waar ze het gewoon weg niet wisten wat te doen met mij. Frustrerend hoor. Ik kreeg ook door dat ik gewoon weg niet mee kon komen op oefeningen in het veld. Tillen is zowiezo niet mijn ding. Heb al een probleem met een krat bier. Vroeg overplaatsing aan, en kwam terecht in Vlissingen marinebasis. Waar op dat moment de VAE haar intrede deed. Zij hadden een oorlog bodem gekocht, en het personeel kreeg in Nederland opleiding. Ik werd de restaurant manager van de kazerne zelf, leuke tijd was dat. Na 2 jaar kwam ik terecht in Rotterdam opleiding kamp mariniers, kreeg de toko. Na een jaar kwamen mijn ogen in het geding, de glaucoom werd erger. Werd over geplaatst naar jaja SMD, kreeg laser behandeling in het AMC. Ging zoals gebruikelijk door het lint. De zoveelste psycholoog met dit keer een medisch psychiater die mij op Seroxat zette 2 jaar lang. Dit samen met testosteron. Snappen ??? Afijn kwam daarna terecht op vliegkamp Valkenburg bij Leiden, daar ging het mis met mijn knieen en de pees ontstekingen kwamen met regelmaat terug. Er werd besloten om mij te gaan afkeuren. Kwam wederom terecht op SMD. Inmiddels speelde er iets bij de marine, ongeveer 600 man hadden een brief gehad waarin stond of we vrijwillig verplicht de dienst wilden verlaten, met behoud van uitkering en geen sollicitatie plicht. Laat ik nou ook in die groep zitten. Heb het gedaan dus geen WAO. Maar wel verder kunnen. In 2004 werd ik voorzitter Nederlandse Klinefelter Vereniging ( NKV )

Comments are closed.