Ervaring verhaal over Testosteron en Hielke de Wolf

// augustus 19th, 2016 // Geen categorie

Als u het verhaal goed wil lezen, begin dan bij het start punt older entries. ( 4 pagina terug ) Wel zo fijn om het helemaal te kunnen lezen. Had afgelopen week weer eens last van de mannelijke ongesteldheid. In het begin heel ge-irriteerd, driftig, acne, rood hoofd, opvliegers. Geil ! maar gelukkig te hendelen. Hier moet je dan de rest van je leven mee leven. En dan zeggen ze, joh dat wendt toch wel. Nou nee hoor, echt niet. Door mijn botte opmerkingen en driftbuien, oorlog in mijn prive leven. Nu gaat het gelukkig weer wat beter. Een partner van een man met Klinefelter moet goed in haar of hem zijn schoenen staan. Het is nu november 2018, is er wat verandert? Nee dit blijft je hele leven achtervolgen.

Comments are closed.